Algemene informatie

Vergoeding

Logopedische behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar na verwijzing door een huisarts of specialist. De kosten die u maakt voor logopedie vallen wel onder het eigen risico, wat inhoudt dat u het wettelijk vastgestelde bedrag zelf betaalt. Alle kosten daarboven worden vergoed. Voor kinderen onder de 18 jaar geldt geen eigen risico.

Verzekeraars en logopedisten zijn vanaf 1 januari 2017 vrij om de prijs te bepalen die een logopedist kan declareren. Het tarief dat vergoed wordt, varieert per zorgverzekering en per zorgverlener en is ook afhankelijk van welke verzekeringsvorm u gekozen heeft. Een restitutiepolis vergoedt het maximale gebruikelijke tarief. Een naturapolis vergoedt het tarief dat contractueel is afgesproken met de logopedist. Dit bedrag varieert per zorgverzekeraar.

Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd, worden rechtstreeks bij u in rekening gebracht. Uw verzekeraar vergoedt deze niet.

In principe vinden de behandelingen in de praktijk plaats en slechts op medische indicatie behandelen wij ook aan huis.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak in de praktijk neemt u uw verwijsbrief mee, evenals uw verzekeringspas en geldig identiteitsbewijs.

Praktijkafspraken

De praktijkafspraken kunt u hier bezichtigen.

Klantervaringsonderzoek (KEO)

Wij willen u graag de beste zorg bieden. Daarom is uw feedback belangrijk. Uw mening kunt u delen in een anoniem ervaringsonderzoek. Voor meer info over dit onderzoek klikt u hier voor de flyer, en hier voor meer informatie.

Privacyreglement

Sinds 25 mei 2018 voldoen wij aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe privacywetgeving.

Klik hier voor het privacyreglement.